Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendiu de amploare la Iojib
ISU „Someș” Satu Mare  - Joi, 5 Ianuarie 2017

În cursul serii de miercuri, în jurul orei 18:33, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la sediul unei proprietăţi individuale din localitatea Iojib.

În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare. Incendiul s-a dovedit a fi unul de amploare, dezvoltat pe o suprafață de aproximativ 150 mp, la o hală în care erau depozitaţi baloţi de paie.

La faţa locului s-a deplasat şeful centrului operaţional Lt.Col. Ulici Aurel, care a preluat comanda intervenţiei.

Incendiul s-a manifestat generalizat, la întregul imobil, pentru stingerea acestuia și protejarea vecinătăților fiind concentrate în mod progresiv trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare. Alături de pompierii militari,  pentru lichidarea incendiului au acţionat, în sprijin, pompierii serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al localităţii Medieşul Aurit, cu autospeciala din dotare şi o volă.

Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit protejarea halei şi salvarea unui număr de 200 de baloţi de paie.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: un utilaj de brichetat paie, un tocător paie, 300 baloţi paie şi parţial construcţia metalică a halei.

Cauza probabilă de producere a incendiului, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost fumatul în locuri interzise, practic aruncarea unei ţigări aprinse peste materialele combustibile (plante furajere).

Incendiul a fost lichidat după trei ore, fără a exista victime.

Tags: incendiu  baloti paie  iojib  
824 vizite
Distribuie pe