Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Târg de turism la Casa de Cultură a Sindicatelor
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Mai 2009

În paralel cu expoziţia auto de pe platoul din Centrul Nou, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor este organizată prima ediţie a Târgului Internaţional de Vacanţe şi Călătorii, cu participarea unui număr de 13 firme şi agenţii de turism din judeţul Satu Mare şi din judeţele învecinate din Ucraina şi Ungaria.

 

Importanţa acestei manifestări este subliniată şi de prezenţa unui stand al Ministerului Turismului, semn încurajator pentru stimularea turismului în această regiune.

 

Vizitatorii au ocazia să cunoască oferte noi şi interesante pentru călătorii sau petrecerea vacanţelor atât în staţiuni cunoscute deja, cât şi în locaţii pe care sătmărenii abia acum încep să le descopere, de exemplu turele de rafting pe apele repezi ale râurilor din Subcarpaţii Ucrainei.

 

Toate ofertele sunt promoţionale, iar pentru vizitatori se organizează şi o tombolă cu premii valoroase precum vacanţe la mare pentru două persoane, abonamente pentru staţiuni wellness sau bilete la concertul lui Lenny Kravitz de la Debrecen.

Tags: vacante  calatorii  targ  
1545 vizite
Distribuie pe