Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Porților Deschise la pompieri
ISU Someș Satu Mare  - Duminica, 19 Februarie 2017

În 28 februarie 2017 se împlinesc 84 de ani de când există primul document scris referitor la organizarea protecţiei civile în România (Înaltul Decret Regal nr. 468 din 28 februarie 1933).

Decretată Zi Naţională a Protecţiei Civile,  această dată este marcată printr-o serie de manifestări şi activităţi organizate de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare.

Astfel, pe parcursul lunii februarie se vor organiza diferite concursuri şi întreceri sportive între subunităţi şi compartimentele unităţii, dar și local între unităţile MAI, MApN şi alte instituţii publice sub deviza „Cupa Protecţiei Civile”. De asemenea, cu ocazia executării controalelor de prevenire, se vor distribui pliante şi se vor difuza materiale de informare privind gestionarea situaţiilor de urgenţă.

În ziua de 28 februarie, între orele 10.00 – 14.00, se va organiza Ziua Porților Deschise. Vizitatorii sunt așteptați la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare, situat pe strada Fabricii nr. 35, dar și la sediile subunităților din Carei, Negrești-Oaș, Tășnad și Turț, unde vor putea asista la exerciții demonstrative și vor putea observa expoziţii cu materiale, aparatură şi mijloace de intervenţie în caz de situații de protecție civilă.

Tags: porti  deschise  pompieri  
958 vizite
Distribuie pe