Locale Altele
Joi, 28 Mai 2020
Joi, 28 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
În week-end au luat foc 2ha de vegetație uscată și o casă de locuit
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 6 Martie 2017

În după-amiaza zilei de sâmbătă, în jurul orei 13.41 pompierii sătmăreni au intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, în localitatea Hrip, în urma căruia au fost mistuite aproximativ două hectare de vegetaţie uscată.


În următoarea zi, în jurul orei 16:21, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, situată pe raza localităţii Boghiş.


La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD. În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga  locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate.                                                                                                                                

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: mobilierul a două încăperi, acoperişul şi alte bunuri din casă.

Cauza probabilă a iniţierii incendiului a fost aprinderea unor hărtii şi cartoane în interiorul imobilului prin acţiunea intenţionată a unei persoane iresponsabile.

Din nefericire, proprietara locuinţei a suferit un atac de panică, necesitând intervenţia paramedicilor SMURD. Ulterior îngrijirilor medicale, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare. 

Tags: incendii  vegetatie uscata  casa de loucit  
539 vizite
Distribuie pe