Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
A fost sfințit sediul IPJ Satu Mare de pe strada Mihai Viteazu
Veronica Hodas  - Vineri, 24 Martie 2017

Serviciile poliției se reorganizează în trei sedii, iar unul dintre acestea este sediul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare de pe strada Mihai Vitezu nr. 11. Cu ocazia Zilei Poliției Române, noul sediu a fost sfințit vineri în prezența oficialităților județene, a unei delegații străine din Ungaria, Ucraina și Slovacia, dar și a polițiștilor sătmăreni.
Slujba religioasă a fost susținută de preotul militar Cristian Silaghi și de preotul Cristian Boloș.

Lucrările de execuție a renovării au demarat în luna septembrie 2007, iar prin finalizarea acestor lucrări IPJ Satu Mare a rezolvat una dintre problemele acute cu care se confruntă, exceptând lipsa de personal, deficitul de spații prin munca curentă a angajaților inspectoratului.
În acest imobil funcționează conducerea inspectoratului însoțită de structurile de suport: Serviciul Cabinet cu Centrul Operațional și Compartimentul de Relații Publice, Serviciul Comunicații și Informatică, Serviciul Resurse Umane, Serviciul Criminalistic, Serviciul de Acțiuni Speciale, Compartimentele Control Intern, Juridic, Prevenire, Psihologie, Structura de Securitate și Secția 3 Poliție Rurală Satu Mare.

Tags: sfintire  sediu ipj  mihai viteazu  satu mare  
1578 vizite
Distribuie pe