Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Cros şi demonstraţii de intervenţie şi autoapărare, de Ziua Jandarmeriei Române
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 30 Martie 2017

În scopul promovării imaginii Jandarmeriei Române, pentru creşterea transparenţei şi deschiderea faţă de cetăţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Satu Mare organizează o serie de activităţi menite a prezenta aspecte ale muncii de jandarm.

Activităţile se desfăşoară în contextul aniversării pe 3 aprilie a 167 de ani de existenţă ai Jandarmeriei Române şi vor cuprinde mai multe activităţi, astfel:

Sâmbătă, 1 aprilie - Crosul Jandarmeriei ediţia I – pe traseul Grădina Romei – Bulevardul Traian – Piaţa 25 Octombrie.

Întâlnirea va avea loc la intrarea în grădina Romei, de pe strada I.C. Brătianu, la ora 14,00 şi va fi urmată de un scurt instructaj.

Startul se va da la ora 14,15, urmând ca la sosire câştigătorii să fie recompensaţi cu diplome şi medalii, iar ceilalţi competitori cu diplome de participare.

La Cros sunt aşteptaţi să participe elevi, şi nu numai, de toate vârstele, urmând ca departajarea la locurile I, II şi III să se facă în funcţie de vârsta participanţilor.

Luni, 3 aprilie, cu începere de la ora 12, în Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare va fi organizat un ceremonial militar – cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, urmat de o suită de exerciţii demonstrative de intervenţie, autoapărare, alpinism şi câini de serviciu.

În continuare vor fi prezentate profesiile din domeniul ordinii şi siguranţei publice, se vor efectua recrutări de candidaţi în vederea participării la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ şi vor fi prezentate elemente din dotarea tehnică a Jandarmeriei Române.

Tags: manifestari  ziua  jandarmeriei  
2181 vizite
Distribuie pe