Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Patru elevi jandarmi fac practică la Jandarmeria Satu Mare
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 12 Iunie 2017

Începând de luni 12 iunie a.c, în conformitate cu prevederile legale în vigoare,  patru elevi, din anul I de studiu, ai Şcolii Militare  de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni îşi desfăşoară stagiul de practică  prevăzut în programa de învăţământ, la  Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Cei patru elevi jandarmi au fost primiţi de şeful unităţii – colonelul Ovidiu – Adrian Popa, care le-a urat succes în această ultimă etapă practică.

Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizaţi unor jandarmi cu vastă experienţă profesională care-i vor consilia şi monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.

Timp de 6 săptămâni, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unităţii, în cadrul cărora vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică.

Trebuie menţionat faptul că cei 4 elevi - jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, iar la absolvirea şcolii, vor fi încadraţi în unitatea noastră.

 

Tags: elevi jandarmi  practica  jandarmeria satu mare  
1918 vizite
Distribuie pe