Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Eveniment educativ inedit la Medieșu Aurit, cu participarea marinarilor
Florin Răchitan  - Sambata, 24 Iunie 2017

Sute de localnici de toate vârstele din Medieșu Aurit au participat sâmbătă la evenimentul ”Cariere în slujba cetățeanului” organizat în curtea Castelului Lonyai de redacţia de presă independentă „Suntem România”, Asociaţia Părinţilor „Medieşu Aurit” şi Primăria comunei Medieşu-Aurit.

Scopul evenimentului este acela de a promova oferta educaţională a Ministerului Apărării Naţionale (MApN) şi a Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Evenimentul inedit a început cu defilarea mașinilor de intervenții și ale blindatelor unităților sătmărene ce aparțin de cele două ministere, după care localnicii au vizitat expoziția de armament și tehnică militară, participând și la ateliere interactive.


Din cadrul structurilor MAI din judeţul Satu Mare sunt prezente echipe ale Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, iar din partea MApN cei de la Garnizoana Satu Mare, dar și reprezentanți ai Marinei Militare, sosiți tocmai de la Constanța.

 Programul continuă duminică cu expoziții și proiecții de filme, iar la ora 13 vor fi anunțați și câștigătorii concursului la care premiile constă în excursii la Cluj, București, respectiv la Marea Neagră. 

Tags: expo  militar  mediesu aurit  
1277 vizite
Distribuie pe