Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
”Revoluționarul de serviciu” Cristian Matos s-a spânzurat pe un pod din Alba Iulia
Florin Răchitan  - Miercuri, 5 Iulie 2017

Multă lume l-a cunoscut pe Cristian Matos, măcar pentru scandalurile pe care le făcea atât în mediul virtual, pe paginile de socializare, cât și în viața reală, fiind catalogat un fel de ”revoluționar de serviciu” al Sătmarului.

După o viață scurtă, dar tumultoasă, el a ales la începutul acestei săptămâni să-și pună capăt zilelor, spânzurându-se pe un pod de cale ferată de la ieșirea din Alba Iulia.

Nu se știu exact motivele care l-au împins spre agest gest extrem, în ultima sa postare pe Facebook amintind de niște probleme cu o presupusă iubită, dar se știe că necazurile de toate felurile s-au tot adunat pe capul lui în ultima vreme.    

Tags: spanzurat  pod  alba iulia  matos  
3762 vizite
Distribuie pe
Silaghi Felicxia Lucia
Numai un ,,jurnalist cu titlul ''poate scrie un asemenewa articol...prin urmare atata timp cat nu exista inca un punct de vedere oficial al anchetei efectuate de I.P.J Alba si nu numai ,va permiteti impetuos a face afirematii nefondate si a scrie titluri ,,pompoase'' ptr a sae citi stirea fara sa va asumati legea si umanitatea.In concluzie cred ca dvs va trebuii sa va si asumatri cele scrise.
2017-07-07 14:21:10