Locale Altele
Duminica, 18 Aprilie 2021
Dum, 18 Apr 2021
Parcare cu Merțanu peste stâlpișori. Poliția Locală: mașina nu mai e acolo, deci n-avem ce face, dar stâlpișorii sunt OK!
Florin Răchitan  - Sambata, 22 Iulie 2017

Stâlpișorii așezați în unele locuri din Satu Mare pentru a descuraja parcarea mașinilor în zone în care acestea pot să afecteze vizibilitatea sau să încurce traficul și-ar putea dovedi eficiența, eventual, dacă ar fi făcuți din fier masiv.

Fiind, însă, confecționați din plastic și având componente flexibile, nu reprezintă, practic, nici un obstacol pentru melteni.

Cea mai bună dovadă în acest sens o constituie instantaneele surprinse în urmă cu patru zile la intersecția dintre străzile Corvinilor și Mioriței, unde șoferul unui Merțan a ignorat pur și simplu stâlpișorii și a parcat direct peste ei.

Cea mai tare fază, însă, abia acum urmează: fotografiile au fost postate într-un popular grup de pe Facebook, iar managerul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, s-a autosesizat și a luat legătura cu Poliția Locală, să ia măsuri.

Răspunsul polițiștilor locali, care (nu-i așa?) au acum conducere nouă care bagă ordine și disciplină în ei și au prins-o și pe Fatima cu țigări în Piața Someș, l-a lăsat mască și pe city manager! Aceștia i-au comunicat că au făcut verificări la fața locului, dar nu au mai găsit mașina acolo, deci nu pot să ia nici o măsură împotriva șoferului ei. Au liniștit, însă, pe toată lumea, că stâlpișorii sunt intacți! Deci e bine ;))

Tags: stalpisori  parcare  mercedes  
3073 vizite
Distribuie pe