Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
AQUASTAR Satu Mare – “IMPERIUL APELOR”
Aquastar Satu Mare  - Marti, 25 Iulie 2017

Regiunea de Nord-Vest a României reprezintă o destinatie turistică importantă, promovând în principal produse turistice de tip stațiuni balneare.  Zona de câmpie a județului Satu Mare dispune de un potențial deosebit de favorabil pentru dezvoltarea turismului balneo-climateric.

În cadrul potențialului turistic, complex și foarte valoros, natural și antropic al regiunii, sub aspectul potențialului balneo-climateric se detașează apele termale din Câmpia și  Dealurile Vestice. Localitatea este situată într-un bazin termal hidrografic și dispune de un important zăcământ termo-mineral, apa având proprietăți terapeutice.

AQUASTAR SATU MARE – primul și unicul complex acvatic de 4* al regiunii – este deschis în fiecare zi a anului, indiferent de vreme. Capacitatea parcului acvatic este de 4.000 de persoane/zi în sezonul estival şi circa 650 persoane/zi în extra sezon, suprafaţa totală a terenului pe care este dezvoltat fiind de aproape 2,5 ha.

Aquapark-ul AquaStar Satu Mare oferă servicii turistice de agrement, divertisment, recreere, wellness şi centru spa, prin valorificarea în mod eficient a resurselor naturale de apă geotermală.

AquaStar este dotat cu cinci piscine exterioare  – piscină de relaxare și distracţie, două piscine cu apă termală , piscină semiolimpică, piscină pentru copii, iar pentru aventurieri – piscină cu tobogane (Anakonda, Kamikaze și Family), precum și  patru piscine interioare cu destinații diferite (650 mp) – de la bazine de copii, la bazine de relaxare şi hidromasaj, bazin cu apă termală și de înot.

Pe segmentul de wellness şi spa, complexul propune un concept variat de programe de îmbunătăţire şi păstrare a sănătăţii, fiind amenajate opt saune (trei saune finlandeze, două cu aburi – Hammam, două cu infraroşu şi una salină, construită cu pereţi din cuburi de sare de Himalaya). Pentru a alterna efectele saunei sunt puse la dispoziţie fântâna de gheaţă şi baia cu apă rece. La acestea se adaugă  o zonă pentru hidroterapie, kinetoterapie şi masaj, o sală fitness, spaţii de joacă pentru copii (interior şi exterior).

AquaStar vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o nouă bază de tratament, AquaMedica, centru de recuperare medicală. AquaMedica oferă tratamente de balneo-fizio-kinetoterapeutice și masaj, într-un ambient plăcut, vizitatorilor care solicită astfel de servicii medicale pe baza unor recomandări medicale.

Tags: aquastar  aquapark  satu mare  
2247 vizite
Distribuie pe
andeea
la fiecare bazin nu exista un salvator,salvamar ca in tarile occidentale...asta spune totul...sint numai maghiari si se uita cu un sovinism...
2017-07-26 14:36:52