Locale Altele
Luni, 25 Octombrie 2021
Luni, 25 Oct 2021
Chevrolet DragRacing - Noutăţi
SM Online  - Joi, 21 Mai 2009

La data de 14 iunie, pe Aeroportul International din Satu Mare, vor sosi masinile special construite pentru curse auto. Acestea nu au mai fost vazute in Romania la nicicun concurs de acest gen.

 

Vor sosi si masini din Ungaria, unde utilarea lor pentru concursuri este deja o traditie, astfel incat spectatorii vor avea parte de dueluri incitante.

 

Printre modelele de masini anuntate pentru participare se afla noul si vechiul Skyline GTR, RS6, Corvette sau CRX Turbo. Pe langa acestea, o lupta acerba se asteapta in categoria 4x4.

 

Concursul este deschis atat pilotilor amatori, cat si celor profesionisti, care se pot inscrie pana in data de 14 iunie la adresa de mail: satumare@dragracing.ro.

 

La inscriere, categorizarea masinilor de concurs se realizeaza pe baza capacitatii cilindrice. Dupa inscrieri, urmeaza verificarile tehnice ale autoturismelor, urmand sa inceapa programul cu mansele de calificare, care vor fi urmate de concursurile de eliminare in categorii.

In finala vor intra cele mai rapide opt masini din fiecare categorie, iar in Superfinala se vor confrunta cele mai rapide opt masini pentru titlul absolut.

 

Concursul este organizat conform unor standarde europene si reguli stricte, dupa modelul concursurilor celebre „King of Europe”. Spectatorii vor putea urmari show-ul din tribune ridicate la o inaltime adecvata, iar spatiul dintre spectatori si concurenti va fi protejata de doua garduri.

 

Spectatorii vor avea acces si in parcurile de service, unde vor putea viziona montarea, respectiv demontarea masinilor speciale de curse. Vom reveni in curand cu alte detalii.

Tags: drag racing  chevrolet  noutati  
1996 vizite
Distribuie pe