Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vedeta de stand up comedy Cătălin Bordea, implicată într-un accident la Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 29 Iulie 2017

De avalanșa de accidente care s-a abătut în ultima vreme asupra județului și municipiului Satu Mare nu a scăpat nici vedeta de stand up comedy Cătălin Bordea, cel care a susținut un spectacol în seara de vineri la un club din oraș.

În ziua următoare se pregătea să părăsească Sătmarul, însă chiar la ieșirea din oraș a fost nevoit să mai petreacă puțin timp neplăcut la noi.

Cătălin Bordea ne-a confirmat că el a fost unul dintre cei implicați în accidentul care s-a petrecut sâmbătă pe Drumul Careiului, în fața benzinăriei Petrom. Potrivit propriilor declarații, BMW-ul său ar fi lovit Ford-ul care nu i-a acordat prioritate de trecere.

Din imaginea surprinsă de un sătmărean la fața locului și postată ulterior pe un popular grup de Facebook reiese că nimeni nu a pățit nimic grav, dar mașina vedetei a fost destul de serios avariată.

De asemenea, colegul lui Cătălin Bordea, Radu Bucălae, și-a rupt un deget, iar acum are mâna în ghips. Cei doi au fost nevoiți să-și găsească alt mijloc de transport pentru a ajunge acasă, la București. 

Tags: catalin bordea  accident  satu mare  
10498 vizite
Distribuie pe