Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
VIDEO – un polițist sătmărean își lovește tânăra soție, în curtea Serviciului de Ambulanță
Florin Răchitan  - Duminica, 13 August 2017

Imagini înfiorătoare surprinse de un sătmărean în curtea Serviciului de Ambulanță! Un individ în uniformă de polițist lovește o asistentă medicală, în încercarea de a-i smulge telefonul din mână.

Se pare că a fost vorba de o scenă de gelozie, ce a degenerat în altercație, bărbatul întrebând-o în mod repetat pe femeie: ”Al cui e numărul”?!?

În filmare se vede clar cum bărbatul o bruschează pe femeie și chiar o lovește la un moment dat peste față și numai faptul că sunt încleștați unul de celălalt atenuează căderea femeii peste un gărduleț.

De-altfel, e destul de clar că nici femeia tânără nu se lasă și chiar pornește în urmărirea bărbatului, filmarea întrerupându-se când se aleargă unul pe celălalt în jurul unei mașini.

La scurt timp după postarea imaginilor pe Facebook, în colaborare cu colegi din presa locală am aflat și identitatea membrilor cuplului implicat în acest incident. Este vorba despre un agent de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Satu Mare, Raul M., care a agresat-o pe tânăra lui soție, angajată la Serviciul de Ambulanță, Teodora M. Cei doi sunt proaspăt căsătoriți, ei celebrându-și nunta în luna iunie.

Inspectorul-șef al Inspectoratului Județean de Poliție, Sorin Daniel Stan, a dispus deschiderea urgentă a unei anchete interne și la fel a procedat și conducerea Serviciului de Ambulanță, pentru a stabili măsurile ce se impun în acest caz.

Tags: politist  bataie  asistenta  ambulanta  


4597 vizite
Distribuie pe