Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trecerea de pietoni blestemată de la Casa de Modă mai face o victimă! O bătrână de 80 de ani.
Florin Răchitan  - Joi, 17 August 2017

O femeie în vârstă de 80 de ani a fost accidentată pe trecerea de pietoni din faţa Casei de Modă de o maşină cu numere de Austria, condusă de o şoferiţă în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Maşina a ieşit de pe strada Horea şi a virat la stânga, iar în traficul haotic care se desfăşoară acum în zona centrală a municipiului Satu Mare, şoferiţa nu a observat-o pe bătrână, lovind-o şi luând-o pe capotă.

Din fericire, bătrâna nu a fost rănită grav şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de o ambulanţă SMURD care şi-a făcut loc cu greu printre coloanele de maşini blocate pe arterele principale din centru.

Reamintim că după un accident tragic petrecut în acelaşi loc în primăvara anului trecut, în urma căruia şi-a pierdut viaţa un bătrân în vârstă de 82 de ani, Primăria a instituit obligativitatea virajului la dreapta la ieşirea de pe strada Horea, tocmai pentru a se evita asemenea tragedii.

La scurt timp după schimbarea conducerii Primăriei Satu Mare, s-a revenit la posibilitatea virajului la stânga, motivaţia oficială fiind nevoia de „fluidizare” a traficului în zonă. De atunci, acesta este cel de-al doilea accident, petrecut în condiţii similare, căruia îi cad victime oameni în vârstă. 

Tags: accident  trecere  pietoni  casa de moda  batrana  
1819 vizite
Distribuie pe