Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noa, avem și prima tamponare în noul sens giratoriu de la Burdea!
Florin Răchitan  - Duminica, 20 August 2017

Era aproape inevitabil să se întâmple într-un sens giratoriu amenajat într-o intersecție atât de aglomerată cum e cea de la Burdea, astfel că s-a și întâmplat încă în prima zi, cu trafic relativ lejer, de duminică.

Un TIR a acroșat din spate un Audi, al cărui șofer nu s-a descurcat, probabil, cu păstrarea benzii proprii în momentul intrării în sensul giratoriu.

Probabil a fost derutat și de faptul că, în graba mare cu care a fost amenajat sensul giratoriu în noaptea trecută, nimeni nu a mai trasat pe asfalt linii galbene provizorii pentru a delimita benzile de circulație.

Știm că parizienii se descurcă și în sensul giratoriu cu opt benzi circulare de la Place de l’Etoile din jurul Arcului de Triumf, dar aici nu e Paris, iar sătmărenii par să aibă probleme cu rememorarea lecțiilor respective de la școala de șoferi, într-un oraș în care până nu demult singurul sens giratoriu era cel din față de la Finanțe, dar și acolo regulile se aplică fix invers față de manual.

Asta dacă nu luăm în calcul Sensul din centru, unde posesorii de Audi, care fac slow-driving roată parcului, nu sunt, totuși, foarte frecvent în pericol de a fi acroșați din spate de un TIR. Să vezi de mâine distracție! ;))

Tags: tamponare  sens  giratoriu  burdea  
2805 vizite
Distribuie pe