Locale Altele
Vineri, 7 August 2020
Vin, 7 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accident grav cu victime încarcerate la Supuru de Jos
Serviciul de Ambulanță Satu Mare  - Luni, 21 August 2017

Duminică, la orele 4:01 Serviciul de Ambulanță a fost solicitat prin dispeceratul 112 pentru un accident rutier cu 4 victime la Supuru de Jos specificându-se faptul că două victime sunt încarcerate.

La locul accidentului au ajuns aproape concomitent un echipaj de prim ajutor SMURD Sarmășag și echipaj B2 cu asistent de la Tășnad.

Echipajul B2 Tășnar a preluat inițial pacientul cel mai grav, un bărbat de 24 de ani cu traumatism cranio facial acut cu multiple fracturi craniene, conștient, foarte agitat, care a fost imobilizat în saltea vacum, i s-a pus abord venos, astfel că până la sosirea SMURD TIM de la Satu Mare pacientul a fost pregătit de primirea suportului vital avansat în vederea transportului.

Pacientul a fost preluat de TIM și transportat în siguranță la UPU Satu Mare, iar echipajul B2 Tășnad a transportat la UPU un alt pacient în vârstă de 15 ani cu fractură umăr stâng și traumatism toracic, dar stabil hemodinamic și respirator.

La locul accidentului s-a mai gasit o victimă stabilă hemodinamic și respirator  care a fost transportată la UPU SM de echipajul SMURD-EPA Tasnad.

Tags: accident grav  supuru de jos  victime  
1262 vizite
Distribuie pe