Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Drifting, tuning-show şi expoziţie de oldtimere la Chevrolet DragRacing
SM Online  - Marti, 26 Mai 2009

Organizatorii Chevrolet DragRacing anunţă că până în prezent s-au înscris 40 de participanţi la concursul de accelerare ce se va desfăşura în data de 14 iunie pe aeroportul din Satu Mare.


Concurenţii înscrişi deja sunt din Timişoara, Cluj şi Bucureşti şi mai sunt aşteptaţi orădenii, care vor ieşi în evidenţă cu maşinile lor la tuning-show.

 

La eveniment sunt aşteptaţi şi campionii europeni ai driftingului, Kerenyi Adam şi Papp Peter, din Ungaria, care vor roade asfaltul inclusiv în aşa-numitul tsuiso, care înseamnă drifting în pereche.

 

Punctul culminant al evenimentului va fi demonstraţia făcută de Erdos Csaba cu un dragster cu motor de 3.000 CP (!!!), care atinge 100 km/h în doar 0,9 secunde. Acelaşi Erdos Csaba va face şi un show de streetfighter cu motocicleta.

 

Nu doar obsedaţii de viteză vor găsi lucruri pe placul lor la Chevrolet DragRacing. La eveniment vor fi prezente numeroase maşini speciale, cu înfăţişare de desene animate, create de pasionaţi ai genului.

 

De asemenea, pe pista aeroportului vor fi expuse zeci de oldtimere ale unor colecţionari din Baia Mare, Cluj-Napoca şi Oradea.

Tags: drifting  tuning  show  drag  racing  
3537 vizite
Distribuie pe