Locale Altele
Duminica, 20 Octombrie 2019
Dum, 20 Oct 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un nou exercițiu de alarmare va avea loc luni la Satu Mare
Primăria Satu Mare  - Joi, 21 Septembrie 2017

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștința cetățenilor că, luni, 25 septembrie, începând cu orele 10.00, pe raza municipiului Satu Mare se va desfășura un exercițiu de alarmare publică, condus de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Astfel, rugăm populația municipiului să nu intre în panică la pornirea sirenelor și să țină cont de faptul că este un exercițiu care are rolul de a verifica sistemele de alarmare folosite în caz de dezastre.

Vă informăm că, în municipiul Satu Mare există 13 sirene electronice care pot fi comandate centralizat și local, cu posibilitatea transmiterii de mesaje vocale,  dispuse în zonele cel mai aglomerate și 40 de sirene electrice care pot fi acționate centralizat.  

Conform legii în vigoare, responsabilitatea menţinerii în stare de operativitate a sistemului de înştiinţare-alarmare revine autorităţilor publice locale și a reprezentanţii inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă care derulează în acest sens acţiuni de verificare în teren.

 

Tags: exerciu alarmare  satu mare  
316 vizite
Distribuie pe