Locale Altele
Joi, 13 Iunie 2024
Joi, 13 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Razie la boschetarii de la ștrand
Poliția Locală Satu Mare  - Joi, 5 Octombrie 2017

Poliția Locală a organizat joi, 5 octombrie, o acțiune de amploare în zona ștrandului vechi pentru a soma persoanele care și-au făcut aici adăposturi improvizate să părăsească zona în cel mai scurt timp.

În cadrul acțiunii, polițiștii locali au legitimat 33 de persoane, 24 dintre acestea fiind sancționate cu amendă. S-a constatat că majoritatea persoanelor care domiciliează ilegal în zona inunadabilă a râului “Someș” au domiciliul în satele învecinate și urmează ca acestea să fie direcționate spre localitățile de domiciliu.

Polițiștii locali au adus la cunoștința tuturor persoanelor identificate că, au la dispoziție cel mult 24 de ore pentru a părăsi zona de bunăvoie, în caz contrar urmând să fie evacuate.

 În incercarea de a descuraja cerșitul, prostituția, și alte fapte de natură infracțională, polițiștii locali au mai organizat astfel de acțiuni și în zona Ostrovului, pe strada Horea din municipiul Satu Mare și în zona Stadionului “Unio”.

Pe această cale, solicităm tuturor proprietarilor să ia toate măsurile pentru a securiza și verifica periodic proprietățile din aceaste zone pentru a nu mai da voie acestor persoane să își facă adăposturi. 

Tags: razie  boschetari  strad vechi  
1227 vizite
Distribuie pe