Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Proiectul „Satu Mare te așteaptă acasă”, premiat la Gala Administrației de la București
Primăria Satu Mare  - Marti, 17 Octombrie 2017

Joi, 12 octombrie 2017, viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher a participat la cea de-a 13-a ediție a Galei Administrație.ro care a avut loc la București.   

Evenimentul este unul anual și este dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor şi profesioniştilor din domeniu.

Primăria Municipiului Satu Mare a primit Premiul de Excelență pentru proiectul „Satu Mare te așteaptă acasă”, fiind declarat cel mai bun program implementat în acest an la nivel național!

„Aşa cum am mai spus, împreună suntem o forță! Doresc să felicit pe această cale inițiatorul acestui proiect, pe domnul Butka Gergo și să mulțumesc întregii echipe pentru implicare şi dăruire!”, a declarat la festivitatea de premiere viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher.

Vă reamintim că, programul a pornit din necesitatea de a atrage  forță de muncă în Satu Mare, lipsa tinerilor profesioniști fiind semnalată și de companiile sătmărene.  

În acest context, conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare a decis că este momentul să lanseze acest program care urmează să fie continuat și în 2018.

 

Tags: proiect  satu mare  premiu  gala administratiei  primaria satu mare  
341 vizite
Distribuie pe