Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Luni începe curățenia de toamnă
Primăria Satu Mare  - Marti, 24 Octombrie 2017

Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare anunță că în perioada 30 octombrie - 11 noiembrie 2017 organizează o acțiune amplă de strângere a deșeurilor vegetale în cadrul campaniei “ Curățenia de toamnă “. 

Invităm toate persoanele fizice şi juridice (asociaţii de proprietari, societăţi comerciale, instituţii publice şi de învăţământ) să contribuie la realizarea curăţeniei în municipiu, prin luarea de măsuri care să ducă la curăţarea spaţiilor verzi din perimetrul imobilelor de locuit şi a celor cu altă destinaţie.

Acțiunea de colectare din cadrul campaniei se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere. Deșeurile vegetale se vor depozita în grămezi, lângă pubelele cu deșeuri menajere și vor fi depuse în dimineața zilei în care este programată strada.

De asemenea, rugăm asociațiile de proprietari să depună deşeurile vegetale adunate din perimetrul blocurilor în zona punctelor gospodărești. Nu se admite amestecarea deşeurilor vegetale cu alte deşeuri menajere.

De asemenea, menționăm că acțiunea de colectare şi transportul deşeurilor vegetale nu se vor taxa suplimentar, cheltuielile fiind suportate integral din bugetul local.

După încheierea campaniei “Curățenia de toamnă”, este strict interzisă depozitarea deșeurilor vegetale de orice fel pe domeniul public al municipiului Satu Mare, orice abatere în acest sens fiind sancționeată contravențional conform Hotărârii Consiliului Local 33/2011 cu amendă cuprinsă între 100 și 500 lei”.

Tags: curatenie de toamna  program  
380 vizite
Distribuie pe