Locale Altele
Miercuri, 17 Iulie 2019
Mie, 17 Iul 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițiștii au fost avansați în grad cu ocazia Zilei Naționale
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 29 Noiembrie 2017

Miercuri, cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, a fost organizată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, o ședință festivă.

În cadrul acestei ședințe festive au fost avansați pentru merite excepționale în activitatea profesională, în gradul profesional următor, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 2 ofițeri de poliție.

De asemenea, au fost avansați pentru merite excepționale în activitatea profesională,  în gradul profesional următor, prin Dispoziția Inspectorului Șef,  8 agenți de poliție.

Tot în cadrul ședinței festive au fost numiți în funcție prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, 7 polițiști care au promovat examenul de trecere în corpul ofițerilor de poliție în cadrul structurilor de investigații criminale și investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Toți polițiștii au fost avansați la gradul de subinspector de poliție.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare le dorește mult succes și împliniri atât în plan personal, cât și în plan profesional! 

Tags: avansari in grad  politia satu mare  ziua nationala  
808 vizite
Distribuie pe