Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Ella Bella eroina! Spectacolul ei pentru copii a fost reintrodus în programul Târgului de Crăciun.
Florin Răchitan  - Marti, 12 Decembrie 2017

Țircus mare pe Facebook, dar și în mediile politice locale din Satu Mare după anunțul de ieri al Mihaelei Avași (alias Ella Bella) despre scoaterea spectacolului ei din programul Târgului de Crăciun!

Într-o postare pe Facebook, ea a sugerat că ar fi fost ”dată la o parte” de conducerea Primăriei din cauza rolului ei în organizarea ”manifestărilor neoficiale” de Ziua Națională, când, împreună cu mai mulți artiști locali, au făcut un spectacol în Groapa lui Gyuszi, în paralel cu manifestările oficiale mult mai modeste față de anii trecuți și pentru care a fost nevoit să dea explicații într-un comunicat de presă însuși prefectul județului.

Cert este că imediat după evenimentul din 1 Decembrie, numele ei a fost îndepărtat din programul Târgului de Crăciun anunțat inițial și publicat în toată presa locală.

În urma scandalului de ieri, reprezentanții Centrului Cultural G.M. Zamfirescu, instituția din subordinea Primăriei care este responsabilă cu organizarea manifestărilor din cadrul Târgului de Crăciun, au fost asaltați cu întrebări, inclusiv din partea unor lideri politici locali.

În același timp, Ella Bella a fost copleșită cu mesaje de susținere din partea prietenilor, mulți dintre ei oferindu-se să o ajute în organizarea spectacolului ei în afara Târgului de Crăciun, punându-i la dispoziție spațiul de desfășurare și asigurându-i finanțarea necesară.

În răspunsul dat unui reprezentant al Opoziției, conducerea centrului cultural a justificat lipsa numelui Ella Bella din program prin unele dificultăți financiare cu care s-au confruntat în ultima vreme, ceea ce i-ar fi împiedicat să asigure cheltuielile specifice spectacolului pentru copii.

Cum-necum, se pare că dificultățile financiare s-au rezolvat până azi dimineața, când Ella Bella a fost anunțată că, totuși, își va putea susține spectacolul conform programului anunțat inițial, adică în 19 decembrie. La scurt timp după anunț s-a făcut, discret, și modificarea de rigoare în programul oficial publicat pe site-ul Primăriei.

Noa, totul e bine când se termină cu bine! Să fie frumos și armonie de Sărbători! ;))

Tags: ella bella  spectacol  targ craciun  
2599 vizite
Distribuie pe