Locale Altele
Sambata, 10 Decembrie 2022
Sam, 10 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Moșul a adus cadouri pentru sute de orfani în „Povestea de Crăciun”
Veronica Hodas  - Miercuri, 13 Decembrie 2017

Fundația Maria și Radio Transilvania au avut grijă ca și în acest an, în preajma sărbătorilor, să le facă o bucurie copiilor instituționalizați și, în colaborare cu Teatrul de Nord Satu Mare, le-au oferit spectacolul „Fabula se referă și la tine” care le-a adus zâmbetul pe buze.
Campania caritabilă „Poveste de Crăciun” a ajuns în acest an la cea de-a XIII-a ediție. Și de această dată din poveste au făcut parte 400 de copii din care 247 sunt în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, iar restul sunt beneficiare ai altor ONG-uri sau instituții de asistență socială din oraș.
Copiii au fost foarte încântați de spectacolul oferit de actorii Teatrului de Nord, dar au așteptat cu nerăbdare întâlnirea cu Moș Crăciun care și în acest an le-a pregătit cele mai frumoase cadouri cu dulciuri și jucării.


Cum de la an la an, Moșul a fost tot mai generos, organizatorii aduc mulțumiri tuturor, celor ce au contruibuit şi au pus câte un pic în darurile celor mici. Au făcut echipă cu ajutoarele moşului: S.C. GALANT LEASING SRL; Societatea Profesională deAvocatură Cosma&Horotan; ingineri topografi autorizaţi de pe lângă Oficiulde Cadastru şi angajaţii acestui oficiu,  Notar Codreanu Adina-Gherghina, PUFULŢI ALINA, Fabrica de ciocolată Muller & Prietenii SRL; Nora Munteanu,învăţătoarele Adriana Calai şi Mic Marilena de la Şcoala ,,Avram Iancu”; Grădiniţa ,,Dumbrava Minunată” cu toţi părinţii, copii, educatoarele şi directoarea, Nicoleta Gale.

Tags: poveste de craciun  spectacol  cadouri  mos craciun  
1207 vizite
Distribuie pe