Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Prefectul Darius Filip a participat la Tārgul de Crăciun al Școlii din Homorod
Prefectura Satu Mare  - Joi, 21 Decembrie 2017

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a răspuns pozitiv invitaţiei de a participa la cea de-a patra ediţie a Târgului de Crăciun organizat de Şcoala Gimnazială Homorod în colaborare cu Primăria Comunei Homoroade.

Joi, 21 decembrie la Şcoala din Homorod în cadrul Târgului de Crăciun elevii au pregătit un program artistic prin care au readus la viaţă vechile obiceiuri şi au vestit Naşterea Domnului aducând emoţie în sufletele celor prezenţi.

Cu această ocazie primarul comunei Homoroade a înmânat titlul de cetăţeni de onoare prof. univ. David Daniel de la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca şi generalului Marcel Ardelean care a deţinut mai multe funcţii de conducere în caderul Ministerului Afacerilor Interne.

„Mă bucur că menţineţi tradiţiile vii într-o perioadă în care acestea se pierd. E bine să insistaţi pe genul acesta de evenimente. În mine veţi găsi de câte ori veţi avea nevoie, un sprijin atunci când Instituţia Prefectului poate să vă susţină cu ceva. Vă urez tuturor sărbători fericite cu multă luminnă în suflet şi un An Nou plin de realizări.” a spus prefectul Darius Filip

Tags: targ de craciun  scoala  hodod  prefect  
884 vizite
Distribuie pe