Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se deschide cel mai mare magazin cu produse bio, raw, vegan din Satu Mare
Bunica Geta  - Sambata, 23 Decembrie 2017

Alimentația bio, raw, vegan este înainte de toate un mod de viață, pe care multe persoane îl preferă și care are un rol important în menținerea sănătății.

Ele se obișnuiesc să mănânce sănătos și fac din aceasta o filozofie a vieții lor, sunt încântate de alegerile făcute și trăiesc în consecință.

Alimentele crude pe care le oferă natura sunt bogate în nutrienți, fructele și legumele sunt perfecte pentru orice tip de dietă.

Astfel de alimente bio, raw, vegan, dar și produsele naturale, tradiționale și de plafar le găsiți la Bunica Geta.

În curând deschidem magazinul Bunica Geta în Satu Mare! Vă facem invitația încă de pe acum să veniți la acest magazin, specificând faptul că îl vom deschide undeva în februarie și vom anunța data exactă la final de ianuarie.

După deschiderea magazinului vom încerca să facem în așa fel încât să dăm drumul și la site, dar între timp vom fi bucuroși să ne urmăriți pagina de pe Facebook, unde sunt postate mai multe articole, sfaturi utile de sănătate.

La Bunica Geta produsele sunt foarte bune, de încredere, au certificat Eco din clasa premium. Produsele sunt de calitate înaltă, Eco se referă la calitățile ingredientelor, la faptul că fermierii țin seama de sănătatea solului, deoarece doar așa plantele, animalele vor fi sănătoase. Toate acestea și mediul ambiant contează pentru sănătatea oamenilor.

Îți poți menține sănătatea alegând alimentele naturale de la Bunica Geta! Specialiștii recomandă alimentația bogată în vegetale – fructele și legumele care trebuie consumate proaspete și crude –dar și lactatele și brânzeturile, toate au o acțiune benefică asupra organismului. La Bunica Geta vom aduce și produse tradiționale de la producătorii locali care sunt bune, sănătoase și delicioase. Acestea sunt produse de excepție,  preparate după metode tradiționale vechi, cum erau odată.

Ce trebuie reținut de la specialiștii în domeniul nutriției este faptul că toate elementele pentru o alimentație bună se găsesc în vegetale, în fructe, zarzavaturi, legume, cereale. Un lucru este sigur – dieta vegetariană este mai bună decât aceea care conține carne. La Bunica Geta puteți găsi alimente eco, bio, raw, vegan și plafar, care sunt 100% naturale.

Nu faceți excese de niciun fel, mâncați încet, savurați hrana pentru că astfel digestia va fi mai ușoară! Specialiștii spun că exesul de alimente îmbâcsește mintea și poate favoriza oboseala dar și depresia. Postul ajută la curățarea organismului și la reglarea apetitului. Evitați combinațiile de alimente care pot produce balonare sau fermentație. Consumați cât mai multe alimente vegetale crude, pentru că astfel acestea își păstrează aroma și valoarea nutritivă. Evitați zahărul pentru că nu este bun pentru organism, îl puteți înlocui de exemplu cu mierea naturală de albine.

Nu uitați că longevitatea depinde de alimentația de calitate!

Bunica Geta oferă produse de înaltă calitate, naturale, foarte bune pentru sistemul digestiv și care te mențin mai fericit și mai sănătos!

Tags: magazin  bio  raw  vegan  bunica  geta  
3076 vizite
Distribuie pe