Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Magazinul Bunica Geta se deschide în curând la Satu Mare
Bunica Geta  - Sambata, 30 Decembrie 2017

Normal W. Walker este considerat unul dintre cei mai mari nutriționiști din lume. El spunea că "Nu ai de ce să asociezi starea de sănătate cu vârsta”! Timp de mai mult de o sută de ani, Norman W. Walker, doctor în științe, a dovedit prin cercetări că starea de bine și viața îndelungată pot să meargă mânăîn mână.

Nutriționiștii din zilele noastre și cercetătorii din domeniul medical descoperă abia acum adevărurile pe care dr. Walker le-a cunoscut și le-a expus pe parcursul secolului douazeci.

Doctorul Walker a fost el însuși dovada vie că este posibil săai viața mai îndelungată, mai sănătoasă, printr-o dietă adecvată, prin sănătate mintalăși prin îngrijirea inteligentă a corpului.ˮ Tot el este cel care credea în beneficiile dietei naturale pe bază de plante, fructe crude și sucuri de legume.

Din fericire tot mai mulți oamenii au înțeles importanța produselor naturale, eco, bio, raw, vegan și de tip plafar, toate sunt bune pentru sănătate. Le puteți găsi la magazinul Bunica Geta din Satu Mare!

Vom deschide magazinul Bunica Geta în luna februarie 2018 și vom anunța data exactă la final de ianuarie. După deschiderea magazinului vom încerca din suflet să dăm drumul și la site. Urmăriți pagina de pe Facebook a magazinului pentru mai multe informații și sfaturi despre alimentația sănătoasă.

La Bunica Geta produsele sunt de înaltă calitate, au certificat care atestă mediul eco din care provin. Este esențial să se consume alimente naturale, sănătoase, deoarece studiile demonstrează pericolul la care se expun oamenii consumând alimente de calitate îndoielnică. Cei care sunt adepții produselor naturale în dietă știu deja din proprie experiență cât de importante sunt acestea pentru propria sănătate. Bunica Geta oferă produse eco, bio, raw, vegan, excelente pentru sănătate, care oferă energie dacă sunt consumate în fiecare zi, o stare de bine și o gândire creativă.

Alimentele ecologice sunt pline de enzime și de nutrienți benefici pentru sănătate. Dacă sunt gătite astfel de alimente își pierd enzimele și mare parte din vitamine și minerale și devin anorganice. Termenul de organic se referă la plantele care sunt cultivate în sol sănătos care nu este tratat cu îngrășăminte chimice sau pesticide. Este vorba despre produsele ce provin de la fermieri care au obiceiul de a practica agricultura ecologică. În general alimentele crude sunt ecologice, dar se știe că în comerț nu toate legumele crude sunt și cultivate organic. De aceea mare atenție la proveniența acestor produse pe care le găsiți în magazinele alimentare și supermarketuri.

Nutriția naturală este un miracol pentru sănătate, mai ales dacă este în mare parte vegetariană, ea are efect benefic pentru activitatea fizică și psihică, îmbunătățește starea de dispoziție și gândirea pozitivă, crește longevitatea și previne îmbătrânirea prematură a organismului. Excesul de dulciuri nu este bun pentru organism (mai ales dacă au mult zahăr), acestea pot supraîncărca pancreasul și chiar pot produce diabet. Cei care sunt iubitori de dulciuri, pot alege mierea, siropul de arțar dar mai ales fructele dulci. Nu uitați că zahărul este un drog, întâi crește veselia și euforia, iar în scurt timp urmează declinul sistemului nervos, inhibă și provoacă letargie.

Pentru a fi sănătoși alegeți alimentele cu atenție, iar în plus faceți plimbări în aer liber, chiar și un pic de sport atunci când aveți timp, fiți mândri de ceea ce sunteți, încercați să aveți mereu încredere în voi, o atitudine și o gândire pozitivă. 

Tags: alimente  bio  bunica  geta  
2188 vizite
Distribuie pe