Locale Altele
Miercuri, 22 Mai 2024
Mie, 22 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ai auzit că se deschide magazinul Bunica Geta? Ce poți cumpăra?
Bunica Geta  - Sambata, 13 Ianuarie 2018

Vino să arunci o privire la magazinul Bunica Geta cu produse naturale perfecte pentru sănătate. De acum înainte poți avea produse proaspete, de înaltă calitate, naturale, tradiționale, eco, bio, raw, vegan și plafar.

Le poți găsi la magazinul Bunica Geta din Satu Mare care se deschide  cam în luna februarie, data exactă o vom anunța la final de ianuarie. După deschiderea magazinului vom încerca să depunem toate eforturile să dăm drumul și la site.

Trebuie să arunci o privire și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bunicageta.ro/ unde poți găsi lucruri interesante despre acest magazin cu produse naturale, dar și sfaturi utile despre sănătate.

La Bunica Geta produsele sunt excepționale, foarte bune la gust, de încredere, cu certificat de calitate, care atestă că la producerea lor au fost folosite metode organice.

Bunica Geta este ,,mândrăˮ și de delicioasele bucate tradiționale, care sunt aduse direct de la producătorii locali din zona Satu Mare. De la aceștia avem bucuria de a aduce tot felul de lactate, brânzeturi fine și preparate din carne, în culori îmbietoare și cu un gust de excepție. Localnicii au un talent deosebit în pregătirea bucatelor și nu ne spun secretele lor pentru că preparatele din carne sunt realizate după rețete tradiționale, moștenite din bătrâni. Este suficient să le privești, să guști puțin sau doar să le apropii de nas, și îți dai seama imediat de valoarea lor calitativă. În plus culoarea, savoarea și gustul arată clar cam ce înseamnă un produs natural.

Te așteptăm cu nerăbdare la magazin, pentru a te convinge de calitatea produselor noastre. Vino cu prietenii, cu rudele, pentru că îndrăznim să credem că veți fi uimiți de ceea ce veți vedea! În magazinul Bunica Geta atmosfera este prietenoasă, produsele sunt sănătoase, se poate găsi o gamă vastă de alimente bio, eco, raw, vegan, ce țin de domniul hranei organice. Este deja știut faptul că mâncarea organică este foarte sănătoasă. Aceasta este produsă în așa fel încât să promoveze sănătatea, fără pesticide, solvenți industriali, ierbicide, aditivi alimentari, fertilizatori toxici sau alte substanțe chimice. Toate produsele de la Bunica Geta sunt certificate, acest lucru arată mediul eco din care provin, respectiv faptul că sunt organice. 

Nu vor lipsi din magazin nici produsele de plafar! Acestea sunt 100% naturale, conțin plante medicinale și au capacitatea de a grăbi vindecarea multor suferințe din organism. Ceaiurile din plante medicinale sunt o soluție bună pentru a-ți menține starea de sănătate, prin proprietățile ingredientelor pe care le au și mai ales cele de detoxifiere. Fă-ți un obicei din a savura zilnic câte o cană cu ceai! Specialiștii spun că infuziile din plante medicinale bine alese ne pot ajuta să facem față mai bine stresului, provocărilor emoționale, psihice sau fizice, să ne calmăm și chiar să avem un somn mai bun. Există remedii naturale și pentru obezitate, ceaiuri care pot ajuta în eliminarea kg în plus. Produsele de acest fel sunt disponibile la plafar, dar vor fi și la noi în magazin.

Dorința noastră este să fii mulțumit! De aceea îți oferim produse de calitate de primă clasă, care se găsesc cu dificultate pe piață. Vino la magazinul Bunica Geta imediat ce va fi deschis în februarie și convinge-te singur de calitatea sortimentelor produselor noastre!

Tags: produse  plafar  bunica  geta  
1938 vizite
Distribuie pe