Locale Altele
Vineri, 25 Mai 2018
Vin, 25 Mai 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Îți plac alimentele sănătoase? Le găsești la magazinul Bunica Geta din Satu Mare
Bunica Geta  - Duminica, 21 Ianuarie 2018

Fiecare om știe ce mâncare este sănătoasă pentru el, însă pe parcursul vieții a deprins anumite obiceiuri care îl fac să consume anumite produse false, nesănătoase, din cauza faptului că au potențiatori de gust, chimicale și arome artificiale.

Pentru a duce un stil de viață sănătos alege o dietă echilibrată, alimente bio, eco, tradiționale, raw, vegan care te ajută să-ți menții organismul într-o formă excelentă.

Sătmărenii iubesc produsele de calitate – iar acestea le pot cumpăra la magazinul Bunica Geta care se va deschide în luna februarie 2018. Data exactă a deschiderii magazinului va fi anunțată din ianuarie pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/bunicageta.ro/ unde puteți citi lucruri interesante despre produsele naturale și sfaturi utile de sănătate. După deschiderea magazinului vom încerca să dăm drumul și la site.

La Bunica Geta găsești produse extraordinare bio, raw, vegan. Poți degusta anumite preparate și încerca noutățile alimentare. Cu siguranță ingredientele raw sunt delicioase, au foarte mulți nutrienți extrem de valoroși pentru sănătate care ajută corpul să se dezvolte frumos și să fie sănătos.

Cu astfel de produse de la Bunica Geta poți preveni bolile civilizației! Potrivit specialiștilor, vegetarienii și veganii au cel mai mic risc de a suferi de diferite tipuri de cancer, de boli cardiovasculare, de hipertensiune arterială, diabet zaharat, gută, își mențin cu ușurință greutatea corporală în limite normale, au mai multă energie și o stare de bine, pentru că alimentația lor promovează sănătatea datorită ingredientelor predominant vegetale.

La Bunica Geta vor fi și produse plafar! Oamenii apreciază capacitatea de vindecare a plantelor medicinale și preferă remediile naturiste în detrimentul medicamentelor care conțin chimicale dar care au și efecte secundare. La Bunica Geta sătmărenii pot găsi astfel de produse bio, eco, naturale, care sunt de o mare varietate și de înaltă calitate. Produsele sunt 100% naturale, nu conțin conservanți, aromatizanți și coloranți, protejează sănătatea organismului, o parte dintre ele sunt chiar eficiente în prevenirea cancerului.

Savurează și produsele tradiționale de la magazinul Bunica Geta care au un miros irezistibil și un gust excelent, sunt atât de bune că îți lasă gura apă! Toate sunt realizate după rețete tradiționale de către producătorii locali din zonă, care își hrănesc animalele cu nutrețuri curate, naturale.

Alimentele de la Bunica Geta sunt foarte sănătoase, sunt perfecte și pentru copii și pentru adulți, ele pot fi consumate cu încredere, cu orice ocazie. Gustul lor este grozav, deosebit de cel al altor alimente care se găsesc acum în supermarketuri. Legumele au arome extraordinare, savoarea lor este specifică pentru că sunt cultivate natural, ca în grădina bunicii.

Tags: alimente  sanatoase  bio  
3488 vizite
Distribuie pe

Centrul Militar Judeţean Satu Mare recrutează candidați
Joi, 24 Mai 2018
Centrul Militar Judeţean Satu Mare recrutează în această perioadă prin Biroul informare-recrutare, candidaţi pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti. În această serie au fost scoase la concurs 1.210 locuri.   continuare

Săptămâna Prevenirii Criminalității a continuat la Carei și Draexlmaier
Joi, 24 Mai 2018
Miercuri, cea de-a treia zi din Săptămâna Prevenirii Criminalității a fost dedicată temei „Prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului”,evenimentele desfășurându-se în Municipiul Carei.   continuare

Sătmărenii sunt invitați să doneze sânge alături de jandarmi
Miercuri, 23 Mai 2018
Începând cu acest an, la nivel de instituţii a fost încheiat un protocol de colaborare între Jandarmeria Română şi Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională.   continuare

Jandarmii sătmăreni vor asigura ordinea publică la Zilele Orașului Satu Mare
Miercuri, 23 Mai 2018
Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare, col. Ovidiu Popa, alături de purtătorul de cuvânt, Marius Opre, au susținut astăzi o conferință de presă.   continuare

Exercițiu de evacuare și demonstrații de stingere la Școala „Octavian Goga”
Marti, 22 Mai 2018
Elevii Școlii Gimnaziale "Octavian Goga” Satu Mare au avut parte de o surpriză. Un exercițiu obișnuit de evacuare i-a adus față în față cu pompierii pregătiți să execute...   continuare