Locale Altele
Marti, 26 Ianuarie 2021
Marti, 26 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Teatrul de Păpuși Brighella a organizat un workshop comun pentru profesori, actori și păpușari
Trupa Harag Gyorgy  - Marti, 30 Ianuarie 2018

În perioada 26-28 ianuarie, Teatrul de Păpuși Brighella al Trupei Harag György a organizeazat un workshop condus de Écsi Gyöngyi, preot și artist din Slovacia.

La evenimentul organizat în contul ediției actuale a concursului BábSzóTér, participă șapte profesori, patru păpușari și cinci actori.

Scopul proiectului este de consolidare a societății și a responsabilității sociale. Parte a workshopului au constituit și cele două spectacole din data de 26, respectiv 28 ianuarie, invitate de Teatrul de Păpuși Brighella.

Participanții au căutat conversația pornind fiecare din propria creativitate, experimentând puterea de susținere a comunității, dar și reflecțiile participanților despre sine înșiși și despre ceilalți.

Liderul teatrului de păpuși, Bandura Emese, a declarat că, datorită proiectelor Fondului Cultural Național și a Fundației Communitas, pot organiza din ce în ce mai multe cursuri de perfecționare, astfel, în perioada 17-21 aprilie va avea loc un alt workshop condus de Szabó Attila, dramaturg și regizor.

 

Tags: workshop  profesori  papusari  actori  
3681 vizite
Distribuie pe