Locale Altele
Marti, 19 Iunie 2018
Marti, 19 Iun 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Competiție online, ,,Alege mișcarea azi”
Ana Alcazar  - Luni, 12 Martie 2018

„Alege mișcarea azi” este o competiție online între 24 de orașe și are loc în perioada 1-15 martie, fiind organizată de către Asociația 11EVEN, ca parte integrantă a programului Bucurie în Mișcare 2018.

Pentru că am ajuns la jumătatea competiției, haideți să descoperim ce s-a întâmplat în primele 11 zile:

•Peste 6000 de utilizatori individuali au avut postări validate în concurs;
•Cele mai active comunități până în acest moment sunt: Roman (locul de lider detașat la mișcare), cu un total de 14190 de puncte, urmat de Râmnicu-Vâlcea cu un punctaj de 6270 de puncte. Orașul Bacău din inima Moldovei completează podiumul în acest moment, cu un total de 5370 de punctaj, iar pe locul 4 este situat Satu Mare cu 4220 de puncte.

La Satu Mare Campania este coordonată de Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților în parteneriat cu o serie de ONG-uri și cluburi sportive, reușind să convingă comunitatea locală să se implice postând diverse ipostaze în care fac mișcare.

De 8 martie a fost organizat un eveniment deosebit de activare dedicat femeilor. Astfel, timp de două ore peste 20 de bărbați acceptat o provocare și au făcut mișcare în cafeneaua Moose Bar din Satu Mare, efortul lor fiind recompensat  prin plata consumației partenerei. Așadar, băieții au pedalat, au făcut flotări (preferate de mai toți participanții!), și-au lucrat brațele cu ganterele puse la dispoziție sau au ales să facă abdomen sau genuflexiuni. Bucuria mișcării a fost completată de distracția data de ineditul situației, în final atât fetele, cât și băieții fiind  entuziasmați de experiența avută.

Cele 24 de orașe participante sunt organizate în 4 grupe, formate fiecare din câte 6 orașe. Trei orașe din fiecare grupă vor fi declarate câștigătoare și vor deveni orașe gazdă pentru evenimentele ,,Bucurie în mișcare” 2018. Vom avea astfel parte de 6 weekenduri speciale, în 12 orașe ale țării, în perioada 5 mai - 10 iunie.

Pentru ca un oraș participant să cumuleze cât mai multe puncte, orice susținător cu vârsta minimă de 16 ani, poate posta pe Facebook sau Instagram fotografii sau clipuri video care să promoveze mișcarea de orice fel: joaca în familie, sporturile de echipă, fuga în jurul blocului sau alergatul pe pistă, mersul pe bicicletă sau dansul în multele sale forme, plimbarea prin parc sau urcarea scărilor, mersul pe role sau pe trotinetă, baschetul sau voleiul, ora de arte marțiale, de fitness sau cea de cățărare… plus multe altele.

Un utilizator poate avea un număr de maxim 5 postări pe zi pe platforma Instagram și 5 postări pe zi pe platforma Facebook. Deci, un număr maxim de 10 postări pe zi. Fiecare postare validă va aduce 10 puncte orașului susținut în campanie.

Tot ce trebuie să facă cei care iau parte la această competiție este să menționeze în postare orașul pe care îl susțin și să adauge tagul @bucurieinmiscare. Detalii complete referitoare la mecanismul campaniei se găsesc la https://bucurieinmiscare.ro/despre/ .

Participanții pot câștiga și premii atractive: 5 weekend-uri all inclusive la Phoenicia Holiday Resort Mamaia, sau unul dintre cele 50 de pachete de nutriție sportive.

 

Tags: alege  miscare  competitie  online  
445 vizite
Distribuie pe

Monumentul Expulzaților după Diktatul de la Viena, dezvelit la Carei. Sculptura este opera unui artist maghiar.
Luni, 18 Iunie 2018
Nebănuite sunt căile Domnului! După o luptă de trei ani de zile...   continuare

Mașină acroșată de trenul de Oradea, în gara din Resighea
Sambata, 16 Iunie 2018
Sâmbătă dimineața, la ora 08:57, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină la un accident feroviar produs în apropierea gării Resighea din județul Satu Mare.   continuare

A adormit cu țigara aprinsă. A luat foc toată casa.
Sambata, 16 Iunie 2018
În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 03:35, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit de pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare Lucian Blaga.   continuare

Bărbat căzut într-o groapă nesemnalizată. A fost scos de pompieri.
Sambata, 16 Iunie 2018
Intervenție pentru scoaterea unui bărbat de 46 de ani căzut într-o groapă, de aproximativ 1metru adâncime, săpată pentru amenajarea/întreținerea unor conducte subterane.   continuare

Pompierul Tiberiu Czier, erou în timpul liber
Vineri, 15 Iunie 2018
Aflat în timpul liber, plt. adj. Czier Tiberiu din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, în timp ce conducea pe o arteră circulată din municipiul Satu Mare (zona Burdea), a observat o persoană căzută pe carosabil și o bicicletă răsturnată.   continuare