Locale Altele
Duminica, 8 Decembrie 2019
Dum, 8 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
AJOFM Satu Mare organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă
AJOFM Satu Mare  - Marti, 20 Martie 2018

În data de 20 aprilie va avea loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă , eveniment organizat  ca în fiecare an  atât la nivel național cât și județean, și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sau a celor care doresc să se orienteze profesional.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Obiectivul principal al Bursei Generale a  Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze  profesional.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participle la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune oferta de locuri de muncă vacante la AJOFM Satu Mare str.Ion Ghica Nr.36, e-mail: ajofm@sm.anofm.ro.

Locația de desfășurare a evenimentului, programul,numărul estimat  al locurilor de muncă oferite vor fi transmise presei în timp util.

Tags: bursa  locuri de munca  satu mare  aprilie  
476 vizite
Distribuie pe