Locale Altele
Duminica, 22 Septembrie 2019
Dum, 22 Sept 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Intervenție spectaculoasă a trupelor speciale ale Poliției în centrul Sătmarului
Veronica Hodas  - Vineri, 23 Martie 2018

Anual, la data de 25 martie, cu ocazia Zilei Poliției Române, polițiștii sătmăreni organizează manifestări dedicate acestei zile importate.
Anul acesta, evenimentele au avut loc vineri, 23 martie, ocazie cu care la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a avut loc o expoziție a uniformelor de poliție din anii 70’ 80’, dar și o expoziție de fotografii.
Manifestările s-au mutat apoi în Sala Mare a Consiliului Județean, acolo unde a avut loc ședința festivă dedicată Zilei Poliției Române, în cadrul căreia au avut loc avansări în grad, premieri și s-au oferit distincții pentru trei structuri din cadrul IPJ Satu Mare. Cele trei structuri: Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Secția de Poliție nr. 3 Satu Mare au fost recompensate cu câte o plachetă de onoare pentru că au reușit să îndeplinească toate misiunile încredințate.
Punctul culminant al acestei zile au fost demonstrațiile care au avut loc pe platoul din P-ța 25 Octombrie. Pe cei mici nu i-a împiedicat frigul și ninsoarea și au urmărit cu foarte mult interes demonstrațiile polițiștilor cu câinii de serviciu, dar și demonstrațiile tactice de luptă susținute de polițiștii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.Cei mici care au îndurat frigul, au fost interesați de tehnica din dotarea structurilor rutiere, , acţiuni speciale şi criminalistice din cadrul IPJ Satu Mare.

Tags: ziua politiei romane  satu mare  manifestari  
543 vizite
Distribuie pe