Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Conviețuire: pirandele spală covorul în mijlocul uliței din Halmeu, apoi pun rufele la uscat pe gardurile vecinilor ;))
Florin Răchitan  - Sambata, 24 Martie 2018

Imagini desprinse parcă din filmele lui Kusturica au fost postate sâmbătă într-un popular grup de Facebook de o localnică din Halmeu, exasperată de unele practici de conviețuire ale vecinilor aparținând de o anumită comunitate etnică, precum și de lipsa de reacție a autorităților locale, în ciuda numeroaselor reclamații.

Gospodinele din vecini s-au apucat de curățenia de dinainte de Paști, ceea ce e o inițiativă lăudabilă, doar că punerea în practică a inițiativei recrează unul din sumedenia de episoade pe care trebuie să le suporte în mod constant ceilalți vecini de pe strada respectivă.

Au scos covoarele din casă, dar unde să le spele? Păi în mijlocul uliței, bineînțeles! Că e asfalt neted, frumos, cu puțină înclinație pentru scurgerea apei, așa cum trebuie ;))

Între timp au spălat și toate țoalele găsite prin casă, dar alea unde să le pună la uscat? Păi pe gardurile vecinilor, bineînțeles! Că e loc destul acolo ;))

Și apa murdară și plină de detergenți unde s-o arunce? Păi în șanțul din fața casei vecinilor, bineînțeles! Păi nu de-aia e făcut șanțul, care-i problema?!? ;))

Localnica spune că a făcut reclamații atât la Poliția Locală, cât și la Primăria Halmeu, dar cam cu atâta a rămas ;))

O posibilă salvare ar putea veni, cel puțin în privința apei aruncate în șanț, de la Agenția pentru Protecția Mediuluii, directoarea acestei instituții, Elisabeta Bekessy, promițându-i că va trimite la fața locului un inspector, care va lua măsurile ce se impun. Probabil o amendă, pe care cei sancționați o vor arunca în același șanț ;))

Tags: spalat  covoare  halmeu  
3307 vizite
Distribuie pe