Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Doi jandarmi au intervenit la stingerea unui incendiu și au salvat viața unui om
Jandarmeria Satu Mare  - Marti, 10 Aprilie 2018

Luni, 09 aprilie, în jurul orelor 08:20 în timp ce se deplasau spre domiciliu după ieşirea din serviciu, plutonier major Băbuţ Zoltan şi plutonier major Tuşer Gavril, ambii din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi, au observat la intrarea în localitatea Tăşnad, faptul că dintr-o casă ieşea foarte mult fum.

Aceştia au oprit maşina şi au intrat în curtea casei unde se afla o persoană de sex feminin pe care au întrebat-o dacă este cineva în casă, aceasta le-a spus că da. după care cei doi jandarmi au intrat în casă, iar în pod l-au găsit pe proprietar care încerca să stingă focul.

Jandarmii l-au scos pe bărbat din casă deoarece viaţa acestuia era pusă în pericol datorită faptului că acoperişul luase foc şi se degaja o cantitate mare de fum, iar pericolul ca acesta să se intoxice cu monoxid de carbon era foarte mare.

De asemenea, jandarmii au mai scos din casă şi o butelie de gaz, după care au întrerupt curentul şi au solicitat ajutorul pompierilor prin apel 112. 

Ajunşi la faţa locului pompierii au stins incendiul, proprietarului i s-au acordat îngrijiri medicale şi din fericire s-au înregistrat doar pagube materiale. Se pare că incendiul a pornit de la un foc lăsat nesupravegheat în baia locuinţei.

Tags: incendiu  jandarmi  viata  om  tasnad  
1672 vizite
Distribuie pe