Locale Altele
Duminica, 22 Aprilie 2018
Dum, 22 Apr 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Negreștenii își pot scoate cazier judiciar de la unitatea de poliție din localitate
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 11 Aprilie 2018

Din această lună, locuitorii oraşului Negrești Oaș, precum şi cei din comunele învecinate, vor putea din nou să obţină certificate de cazier judiciar de la  unitatea de poliţie din localitate.

Solicitanţilor de certificate de cazier judiciar din oraşul Negrești Oaș şi din comunele învecinate le aducem la cunoştinţă faptul că începând cu data de 1 aprilie a.c., în localitate s-a  redeschis  ghişeul pentru primirea cererilor şi eliberarea acestor documente.

Astfel, la sediul Poliţiei oraşului Negrești Oaș a fost amenajat un spaţiu adecvat pentru desfăşurarea acestui tip de activitate, iar programul de lucru cu publicul va fi în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09.00 - 11.00.

De la această locaţie vor fi eliberate „pe loc” sau în termen de cel mult trei zile, după caz, certificatele de cazier judiciar  persoanelor fizice și juridice.

Informații utile

Acte necesare pentru obţinerea certificatului de cazier judiciar

- cererea-tip, motivată, cu datele complete de stare civilă;

- actul de identitate (cartea de identitate, paşaport/permis de şedere, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate);

- cererea poate fi depusă, personal sau prin împuterniciţi (prin procură notarială), la ghișeul subunității de poliţie;

- în cazul persoanelor juridice, pentru eliberarea cazierului judiciar trebuie să se prezinte reprezentantul legal. În caz contrar, este necesară o împuternicire din partea acestuia.

Reamintim tuturor solicitanţilor faptul că certificatele de cazier judiciar sunt valabile 6 luni de la data eliberării şi numai în scopul pentru care au fost eliberate.

Cererile se pot depune la ghişeele din Satu Mare, Carei, Tășnad și Negrești Oaș iar orice alte informații despre eliberarea acestui document se pot obține de pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare http://sm.politiaromana.ro.

 

Tags: negresti  cazier judiciar  politie  
269 vizite
Distribuie pe

O sătmăreancă le-a dat clasă băieților care au vrut să ajungă cu Dacia până în Maroc, dar au renunțat. A ajuns până în Gambia!
Joi, 19 Aprilie 2018
La Satu Mare abia acum a ajuns vestea, dar la Cluj se cunoaște deja de vreo două luni performanța unei echipe din care a făcut parte și sătmăreanca Szallasy Noemi, care a ajuns cu un hârb de Dacie...   continuare

Toate victimele accidentului de autobus sunt bine
Joi, 19 Aprilie 2018
În urma accidentului rutier din dimineata zilei de joi, un număr de 12 persoane, 4 femei si 8 barbati, au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare.   continuare

Bătrânele Dacii n-au mai ajuns în Sahara, dar nu din cauza lor. Sătmărenii au abandonat cursa pe ultima sută de metri.
Joi, 19 Aprilie 2018
Cei șase tineri sătmăreni care au pornit într-o expediție inedită...   continuare

Specialiștii în protecția mediului vor face evaluarea carnivorelor mari în județul Satu Mare
Joi, 19 Aprilie 2018
În perioada 14.04.2018 - 28.04.2018 se vor desfășura la nivelul județului Satu Mare acţiuni de evaluare a efectivelor pentru speciile de animale sălbatice strict protejate, respectiv:   continuare

12 răniți, dintre care 2 grav, la accidentul de autobuse de la Parcul Industrial
Joi, 19 Aprilie 2018
În cursul zilei de joi, la ora 07:10, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, prin coliziunea a două autobuze, pe drumul european E81, la ieșirea din municipiul Satu Mare.   continuare