Locale Altele
Vineri, 3 Iulie 2020
Vin, 3 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pregătiri pentru EXPO – Fabricat în Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Joi, 12 Aprilie 2018

La solicitarea organizatorilor edițiilor anterioare ale  EXPO – Fabricat în Satu Mare, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip,  a mediat o întâlnire informală cu reprezentanții administrației publice locale – primarii comunelor din județ și cu conducerea structurilor asociative – Grupurile de Acțiune Locale.  

În organizarea Asociației Economice Germano-Române (DRW) și a Asociației Camera Meșteșugarilor (ACM), în perioada 11-13 mai 2018, în locația fostului supermarket INTEREX din Micro 17  se va desfășura ediția a VII-a a EXPO – Fabricat în Satu Mare. Noutatea adusă de această ediție este faptul că expoziția devine tematică.

Obiectivul propus pentru acest an este de a promova produsele agroalimentare, frumusețile naturii, castelele și cetățile sătmărene, precum și  turismul de relaxare și balneoterapie bazat pe apă si apă termală.

Prefectul a adresat un îndemn primarilor din județ pentru a sprijini  organizatorii  prin  mediatizarea acestui eveniment în rândul companiilor și producătorilor locali și s-a declarat un susținător al  EXPO – Fabricat în Satu Mare subliniind importanța expoziției pentru promovarea județului nostru.   

Tags: pregatiri  expo  fabricat  satu mare  
799 vizite
Distribuie pe