Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Vilă de 120.000 euro – gratis de la ARRA Imobiliare
Florin Răchitan  - Luni, 15 Iunie 2009

Agenţia ARRA Imobiliare organizează în premieră la Satu Mare o loterie publicitară cu un premiu cu adevărat senzaţional: o vilă de lux în valoare de 120.000 de euro, situată pe Drumul Păuleştiului, în cea mai exclusivistă zonă rezidenţială a Sătmarului.

 

Tot ceea ce trebuie să facă participanţii la loterie este să cumpere un CD pus în vânzare de Agenţia ARRA Imobiliare şi partenerii în derularea acestei campanii, iar odată cu CD-ul fiecare cumpărător primeşte un cupon de loterie pe care trebuie să-l completeze cu datele personale.

 

CD-ul conţine 77 de proiecte de construcţie ale unor case de diferite categorii, cu locaţii specificate şi cu date de contact ale unor firme de construcţii şi arhitecţi, care, în calitate de parteneri în această campanie, acordă discount-uri considerabile celor care doresc să-şi construiască o casă în viitorul apropiat.

 

CD-ul se poate procura la preţul de 50 RON direct de la sediul ARRA Imobiliare de pe strada Avram Iancu nr.2 sau de la firma parteneră Gerodar, de pe strada Păstrăvului nr.3-5.

 

O altă modalitate de achiziţionare a CD-ului este prin trimiterea unui SMS către numărul 7580 valabil în reţelele Orange şi Vodafone, cu textul „VILA”, după care expeditorii vor fi contactaţi telefonic în maxim 24 de ore de către reprezentanţii agenţiei ARRA Imobiliare, în scopul expedierii CD-ului prin poştă. Tariful perceput pentru un SMS este de 10 euro+TVA.

 

Pe lângă premiul cel mare, participanţii la loterie au şansa să câştige şi premii instant acordate după vânzarea unui anumit număr de CD-uri. Este vorba despre trei sejururi de câte opt zile în străinătate pentru două persoane, precum şi două laptop-uri.

 

Premiul cel mare pus în joc este o vilă de lux, aflată acum în stadiu de finisare în zona Drumului Păuleştiului. Vila are trei dormitoare, două băi, living, garderobe, terasă exterioară acoperită, garaj la parter şi este dotată cu toate utilităţile necesare.

 

În cadrul unei conferinţe de presă organizată luni, administratorul agenţiei ARRA Imobiliare, Aurel Răcăuţanu, şi project-managerul Rolland Suciu au precizat că tragerea la sorţi va fi organizată în data de 18 iunie 2010, în prezenţa unui notar şi a unor reprezentanţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice.

 

Detalii despre loteria „Vila de vis” găsiţi accesând site-ul Agenţiei ARRA Imobiliare.

Tags: loterie  vila de vis  arra imobiliare  
3786 vizite
Distribuie pe