Locale Altele
Joi, 8 Decembrie 2022
Joi, 8 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Așa bine au făcut reviziile tehnice după incendii că deja două autobuze Transurban au rămas defecte în stațiile din Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 30 Aprilie 2018

Nu a trecut încă o lună de când două autobuze ale Transurban au luat foc în mers, în două săptămâni succesive, punând în pericol viețile pasagerilor, care au scăpat numai datorită prezenței de spirit a șoferilor, fiind evacuați de urgență.

După aceste incidente, autoritățile locale au dat asigurări că vor face verificări temeinice la întregul parc auto al societății de transport public, având grijă să anunțe și că vor aduce la Satu Mare autobuse eco-electrice extraterestre.

La vreo două zile după ce au făcut anunțul, un autobus Transurban a rămas blocat, din cauza unei defecțiuni tehnice, în buricul târgului, în stația de vis-a-vis de Casa de Modă.

Și pentru ca luna bolunzilor să se încheie în același spirit, un alt autobuz și-a dat obștescul sfârșit duminică, pe Bulevardul Henri Coandă, unde a staționat cam vreo oră pe prima bandă de circulație, până a ajuns, nu se știe cum, în stația de vis-a-vis de supermarketul Penny, apoi a fost lăsat în plata Domnului ;))

Imaginea, reprezentativă pentru Sătmarul de azi, a devenit repede virală pe Facebook, unde comentatorii nu au ezitat să facă haz de necaz, remarcând că nici șoferul nu a mai avut curaj să circule cu el până la garaj, că cine știe pe unde ar fi luat foc pe traseu :)))

”Blestemul oamenilor, de când au ridicat prețurile fără nici o justificare, îi ajunge .... măcar dacă mareau salariile angajaților de la ghișee sau ale șoferilor. ... Așa poate mai circulam și noi în siguranță” – a scris o altă comentatoare. 

Tags: autobus  transurban  defect  statie  
1844 vizite
Distribuie pe
comentator
Transurban are statie ITP proprie. Ma gandesc autobuzele acolo au fost ”verificate”.
2018-05-01 16:53:06