Locale Altele
Marti, 29 Septembrie 2020
Marti, 29 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendiu provocat de un scurtcircuit la Maternitatea Spitalului Judeţean
Florin Răchitan  - Joi, 18 Iunie 2009

Un incendiu de proporţii mici, dar cu mult fum, izbucnit în depozitul de materiale sanitare al Secţiei nou-născuţi din cadrul Spitalului Judeţean a pus pe jar autorităţile sătmărene, miercuri seara în jurul orei 22.00.

Pompierii au fost anunţaţi de producerea incendiului, iar până au ajuns la faţa locului fumul gros a învăluit întregul etaj II al Spitalului Judeţean, unde se află Secţia nou-născuţi.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, dar a fost nevoie de evacuarea unui număr de 28 de bebeluşi şi 37 de femei însărcinate şi tinere mame.

Nimeni nu a fost rănit şi, potrivit declaraţiilor managerului general Paula Mare, atât mamele, cât şi copiii sunt în siguranţă.

Focul a distrus 400 scutece, 60 de pături, 50 lenjerii de pat şi 100 lenjerii nou-născuţi, a degradat materiale sanitare, 180 cutii de lapte praf, măşti de oxigen, seringi, mănuşi.

 

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, pompierii au stabilit că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric la o priză defectă. Valoarea pagubelor materiale se ridică la aproximativ 3.000 de lei. 

Tags: incendiu  spital  maternitate  
1520 vizite
Distribuie pe