Locale Altele
Sambata, 24 Octombrie 2020
Sam, 24 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tinerii sunt invitați la tabăra de vară a Fundației „Hans Lindner”
Fundaţiei Hans Lindner  - Marti, 15 Mai 2018

Fundaţia Hans Lindner intră în „Vacanţa de vară” a elevilor propunând tinerilor judeţului nostru o vacanţa împreună.

Cu susţinerea Primăriei Satu Mare prin Centrul cultural „G.M.Zamfirescu”, pe parcursul a şase saptamâni, tinerii sătmăreni vor avea şansa să participe la atelierele meşteşugăreşti în domeniul lemnului, lutului, brutăritului, dar și ateliere precum electrotehnică şi creaţii textile.

Totodată aceştia vor cunoaşte modele de agricultură modernă şi tradiţională, prin ieşirile la fermele judeţului nostru, implicându-se activ în ateliere practice ( cum se lucrează cu utilaje noi, cum se cresc modern animalele – caprele, oile, cum se cultivă cerealele, legumele etc).

În plus, tinerii vor participa şi la prepararea gustărilor şi a mesei de prânz, care se va găti din produse tradiţionale, într-un mod traditional. „Vacanţa de vară” se desfăşoară pentru tineri cu vârstă peste 12 ani, în perioada 18 iunie- 27 iulie în stagii de câte o săptămâna,  în fiecare săptămână acceptându-se un număr de 20 persoane.

Programul  zilelor de tabără începe la ora 9 şi se sfârşeşte la ora 15, iar intâlnirile au loc pe str.Dsida Jeno, nr.8.

Tinerii împreună cu părinţii lor sunt invitaţi să se informeze la numărul de telefon 0261.715.136 şi să se înscrie personal la sediul fundatiei, str. Ceahlăului, nr.38,  luând în considerare aspectul, ca locurile sunt limitate.

Fundaţia Hans Lindner îşi propune prin acest proiect, stimularea tinerilor în devenirea de indivizi responsabili, de încredere, perseverenţi care pot contribui singuri la propria lor orientare vocaţională.Totodată aceştia vor înţelege, că valorile personale şi alegerile din viaţă nu se fac doar din faţa calculatorului sau cu prieteni virtuali.

Fundaţia Hans Lindner, transmite un mesaj pe această cale părinţilor sătmăreni:

„Şi noi suntem părinţi, şi noi ştim ce înseamnă să sprijini un copil în ziua de azi, dar aveţi încredere în copiii voştri şi daţi-le şansa să-şi dezvolte abilităţile de viaţă pe care nimeni, niciodată nu le va putea lua!”

Tags: tabara  vacanta  tineri  program  fundatie  hans lindner  
735 vizite
Distribuie pe