Locale Altele
Joi, 4 Iunie 2020
Joi, 4 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendiu cu risc de explozie la o casă de vacanță din Satu Mare
ISU Someș Satu Mare  - Luni, 4 Iunie 2018

La miezul nopții de duminică spre luni, Detașamentul de Pompieri Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la casă de vacanță de pe raza municipiului Satu Mare. 

La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la întreg imobilul în care a izbucnit incendiul.

Forţele prezente la fața locului (trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă) au acționat inițial pentru extragerea unei butelii de gaz, în vederea înlăturării pericolului de explozie și, apoi, pentru lichidarea incendiului.

După finalizarea acțiunilor de stingere, a fost stabilit faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la tabloul electric de distribuție.

În urma incendiului au ars structura de lemn a acoperișului, mobilierul din sufragerie, acte / documente și haine, respectiv s-au degradat: opt geamuri termopan, patru uși termopan, mobilier, aparatură electrocasnică și două utilaje. Din fericire, nu au existat victime.

Tags: incendiu  pericol  explozie  
494 vizite
Distribuie pe