Locale Altele
Miercuri, 20 Octombrie 2021
Mie, 20 Oct 2021
The Magical Gala of Fashion la Satu Mare
SM Online  - Miercuri, 27 Iunie 2018

Satmarenii sunt asteptati sa participe la un regal vestimentar in cadrul primei editii intitulate THE MAGICAL GALA OF FASHION, eveniment dedicat iubitorilor de fashion unde se vor prezenta ultimele colectii semnate de cei mai apreciati designeri din regiunea noastra dar si magazine din domeniu, cu traditie deja pe piata locala.

Spectacolul va avea loc in data de 6 iulie la Infinity BallRoom, ora 18:00, intr-un cadru de poveste marca Party Service by Mandi Tunde.

Anca Tomsa, Mariana Danciu, magazinul Nina Intim si magazinul Anna Biagini sunt doar cateva nume care vor aduce in atentia publicului piese vestimentare de la costume de baie la tinute office si rochii spectaculoase de seara.

Alina Strugari, cunoscuta deja pe piata nationala, va prezenta o colectii de accesorii hand-made unicat.

Makeup artisitii:  Vanesa Tisea, Mihaela Gherman  si Maxim Carolina Gabriela sunt cele care vor asigura machiajele manechinelor de la Gaby’s Models.

Hairstylistii: Claudia Vaduva si Edina Szeles

Atmosfera va fi intretinuta de DJ Gabi, Mircea Iacob, Romina Sirbe si Cristian Toupati, iar moderatorii evenimentului sunt Daiana Feher si Cristian Radureanu.

Cei prezenti se vor delecta cu vin de la Cramele Ratesti si bunatati de la candy-barul oferit de Cofetaria Daniel.

Fotografii evenimentului: Bruno Petho, Ciprian Jula si Karoly Suveg.

Cei care doresc sa participe sunt rugati sa solicite invitatii la unul dintre organizatori: Iacob Gabriela, Mircea Spatar sau Anisoara Ienasoiu.

Intrarea se va face strict pe baza de invitatie, iar pretul unei invitatii este de 30 de lei.

1240 vizite
Distribuie pe