Locale Altele
Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Mie, 14 Nov 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un nou specialist din Satu Mare în tratamente faciale se alătură echipei Pearl Beauty Center
Pearl Beauty Center  - Duminica, 8 Iulie 2018

Este o onoare pentru noi să vă întâmpinăm la salon cu o echipă de profesioniști, la care de curând s-a alăturat un nou specialist în tratamente faciale.

Vă asigurăm că are o experiență mare în tratamentele tenului, de aceea va ști să vă observe problemele pielii, vă va oferi cele mai bune sfaturi de îngrijire și cele mai eficiente tratamente pentru vindecare.

Frumusețea ta facială este scopul și misiunea noastră!

Antonela Balog este noul specialist de la salon și despre ea vă putem spune că:

-         a fost 4 ani lector universitar;

-         a predat cursuri de cosmetică la academie;

-         are experiență de cosmetician specialist în tratamente faciale de cel puțin 13 ani;

-         este pasionată de cosmetică și a reușit să aibă o carieră de succes în acest domeniu.

Întotdeauna și-a dorit să obțină cele mai bune rezultate în acest domeniu și să evolueze pe plan profesional.  Chiar ea a declarat cât de mult își iubește profesia: “Sunt pasionată de cosmetică în adevăratul sens al cuvântului, chiar nu mă văd făcând carieră într-un alt domeniu. Nu contează atât de mult ceea ce faci pe cât contează câtă dragoste pui în ceea ce faci. Mi-am dorit o evoluție pe plan profesional, iar Pearl Beauty Center, ce are în dotare cele mai bune aparate și cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele din România, a reprezentat oportunitatea ideală pentru mine și a venit la momentul potrivit. Împărtășim aceleași principii ale calității și profesionalismului, din acest motiv, sunt convinsă că fiecare client va beneficia de cele mai bune rezultate posibile. Vă aștept cu drag la salon”!

Vă sugerăm să luați notă de procedurile de îngrijire a feței, de tratamentele inovative cu tehnologii de nouă generație pentru curățarea tenului, regenerarea celulară a țesuturilor cutanate și reîntinerirea pielii de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center.

La noi la salon se fac tratamente de lifting facial cu Face Lift PRO pentru reîntinerirea tenului. Acesta este unul din cele mai performante aparate la ora actuală, folosește tehnologia HIFU. Tratamentul face minuni pentru pielea degradată, este non-invaziv, reduce ridurile și semnele îmbătrânirii.

În salonul nostru vi se va oferi posibilitatea de a face un tratament unic de oxigenare facială cu oxigen hiperbaric de puritate medicală 98%. Această procedură Oxygenera îmbunătățește oxigenarea celulară, regenerarea celulară și reîntinerirea tenului.

Aici poți face tratamente de Mezoterapie cu MessoPen și fiole de brand Institute BCN care conțin ingrediente active ce rezolvă toate problemele pielii. Acestea se introduc în piele printr-o tehnologie avansată MicLeieedling prin care se fac mii de micro-înțepături la nivelul pielii cu viteză foarte mare care reduce durerea. Se obține un efect de umplere a ridurilor și rejuvenare facială. Avem și un alt tratament de reducere a ridurilor numit Microdermabraziunea cu particule de diamant care combate semnele îmbătrânirii pielii.

În salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center vi se va oferi o serie întreagă de tratamente de îngrjire a pielii cu produse cosmetice Bruno Vassari. Aceastea pot trata orice problemă a tenului, care nu se poate rezolva prin alte produse cosmetice clasice, mai ieftine și ineficiente. Bruno Vassari a fost considerat de specialiștii esteticieni ,,Cel mai bun brand de cosmetice profesionale al anului 2017ˮ. Salonul comercializează produse Bruno Vassari la magazinul său.

Vizitează salonul nostru de înfrumusețare Pearl Beauty Center! Doar aici se fac tratamente eficiente, cu tehnologii inovatoare <http://pearlbeauty.ro/tratamente-faciale/>, care oferă o bunăstare psihico-fizică extraordinară.

Ne poți urmări și pe pagina de Facebook -https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro  și pe blog - http://pearlbeauty.ro/ pentru a afla totul despre terapiile de reîntinerire facială, tratamentele faciale și corporale care se fac la salon.

Te așteptăm la salon să încerci cele mai bune terapii de estetică medicală! Adresa este: Satu Mare, Strada Avram Iancu, Nr. 58, cu intrare de pe  Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.
354 vizite
Distribuie pe

Pompierii au salvat un cal căzut într-o fosă septică
Miercuri, 14 Noiembrie 2018
În urmă cu puțin timp s-a încheiat o nouă misiune de salvare a unui cal căzut într-o fosă septică.   continuare

Super reduceri de Black Friday la Pearl Beauty Center
Miercuri, 14 Noiembrie 2018
Deja se știe că Black Friday este cea mai importantă zi din an pentru a prinde ofertele și mega-discount-urile la produsele cosmetice...   continuare

Criolipoliza te ajută să slăbești la Pearl Beauty Center!
Marti, 13 Noiembrie 2018
Din fericire acum există aparatul Criocuum prin care se fac tratamente de Criolipoliză. Acest aparat a fost conceput pentru eliminarea efectivă a grăsimilor nedorite în diferite zone corporale.   continuare

Angajări din sursă externă la Jandarmeria Satu Mare
Marti, 13 Noiembrie 2018
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare scoate la concurs prin încadrare directă următoarele posturi:   continuare

Pompierii au organizat activități preventive cu ocazia „Zilei Informării Preventive”
Marti, 13 Noiembrie 2018
Declarată Ziua Informării Preventive, ziua de Marți -13 noiembrie 2018 a constituit un nou prilej pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş”al Judeţului Satu Mare...   continuare