Locale Altele
Luni, 1 Iunie 2020
Luni, 1 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Start în Concursul Serviciilor Profesioniste de Urgență
Veronica Bretan  - Joi, 26 Iulie 2018

Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, etapa zonală, se desfășoară în aceste zile la Satu Mare, iar astăzi a avut loc prima zi a concursului.


La start s-au aliniat loturile reprezentative ale inspectoratelor pentru situații de urgență din județele Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Sălaj și Satu Mare.

După festivitatea de deschidere care a avut loc în această dimineață la sediul ISU „Someș” Satu Mare, pompierii au desfășurat proba „Scara de fereastră”, probă prin care se verifică deprinderile servantului de a urca în cel mai scurt timp și în siguranță până la nivelul trei al unei construcții.


Concurenții s-au deplasat apoi pe Stadionul Olimpia – Daniel Prodan unde au desfășurat proba „Ștafeta 4x100 de metri”. Aceasta este o probă de echipă care urmărește realizarea unei suite de activităţi similare celor desfăşurate pe timpul intervenţiilor: trecerea peste macheta unei căsuţe, escaladarea gardului de doi metri, trecerea peste bârna de echilibru şi stingerea unui incendiu real, în timpul cel mai scurt.

Competiția continuă vineri după următorul program:

- 08.45 - Desfăşurarea probei „Pista cu obstacole pe 100 de metri” pe Stadionul Olimpia – Daniel Prodan din municipiul Satu Mare);

- 11.15 - Desfăşurarea probei “Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă” pe Stadionul Olimpia – Daniel Prodan din municipiul Satu Mare) și festivitatea de premiere.

Tags: concurs  situatii urgenta  servicii profesionale  
797 vizite
Distribuie pe