Locale Altele
Vineri, 26 Februarie 2021
Vin, 26 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Imnul Național al României a răsunat în Centrul Sătmarului
Veronica Bretan  - Duminica, 29 Iulie 2018

Anual la data de 29 iulie se sărbătorește Ziua Imnului Național al României, iar cu această ocazie la Satu Mare s-au organizat o serie de manifestări care au avut loc pe platoul din Piața 25 Octombrie în prezența oficialităților locale și județene, a cadrelor militare și a sătmărenilor.


Manifestările au început cu salutul Gărzii de Onoare și intonarea imnului național, după care, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip a vorbit despre simbolistica și importanța acestei zile, iar preotul militar Cristian Silaghi a rostit câteva alocuțiuni privind istoricul și semnificația imnului național.Nu a lipsit nici binecuvântarea și rugăciunea pentru poporul român rostite de preotul militar, alături de protopopul Ioan Socolan.

Cei prezenți s-au bucurat de programul artistic susținut de Ansamblurile Codrulețul şi Flori de Codru din Tășnad.Pe platoul din Piața 25 Octombrie a răsunat la final Imnul Național al României interpretat de militarii detașamentului de onoare și corurile bisericești. Evenimentul s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare.

Tags: ziua imnului national  manifestari  eveniment  satu mare  centru  
839 vizite
Distribuie pe