Locale Altele
Sambata, 7 Decembrie 2019
Sam, 7 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dozatoarele vă aşteaptă, Festivalul Berii a început!
Florin Răchitan  - Vineri, 10 August 2018

Cu recitalurile tinerelor talente sătmărene, în Piaţa 25 Octombrie a început prima ediţie a Festivalului Berii Artizanale, la care toţi cei însetaţi pe canicula asta vor putea să deguste cele mai bune beri produse la fabrica ce tocmai a fost redeschisă la Satu Mare.

Cunoscătorii au posibilitatea să aleagă între sortimentele HAB (cu conţinut mediu de alcool) şi Transilvania (mai zdravănă, de calitate Premium), ce pot fi achiziţionate la halbă sau la doză, dar pot fi şi câştigate cu biletele de tombolă ce le-au fost distribuite gratuit sătmărenilor în ultimele săptămâni, în supermarketuri, sau prin participarea la Roata Norocului, ce se organizează din oră în oră pe platoul din Centrul Nou, marele premiu fiind un scooter Vespa.

Pofticioşii sunt aşteptaţi şi la tarabele cu mici şi grătare, iar cei care apreciază produsele de artizanat au de unde alege dintre tarabele de mini-târgul meşterilor populari.

Organizatorii au pregătit şi un program cultural ca-n vremurile bune, cu spectacole ale artiştilor locali, dar şi cu invitaţi de marcă, precum Zdob&Zdub, Deak Bill Gyula sau Mandinga.
Programul complet al celor două zile de festival:
 

Tags: festival  bere  satu mare  program  
723 vizite
Distribuie pe