Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concursuri spectaculoase, putere și eleganță la Ziua Calului de la Ardud
Florin Răchitan  - Duminica, 16 Septembrie 2018

Prima ediție unui eveniment inedit dedicat cailor de rasă s-a bucurat de un succes care-i motivează pe organizatori să facă o tradiție din acesta.

Ziua Calului a debutat duminică la Ardud, la orele amiezii, cu o spectaculoasă paradă a cailor și atelajelor participante la această manifestare, iar concursurile și spectacolele ce au urmat au atras pe stadionul Cetate un public numeros și foarte interesat de show-ul unic în județul Satu Mare.

Participanții sosiți din toate colțurile județului, dar și din Bistrița, Bucovina și Ungaria, au fost întâmpinați cu salutul adresat de primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma, și principalul organizator al evenimentului, el însuși un pasionat crescător al cailor de rasă, consilierul județean Adrian Cozma.

Pe parcursul întregii zile, spectatorii au avut ocazia să urmărească un concurs de frumusețe cabalină, o competiție a atelajelor, un concert deosebit al Filarmonicii ”Dinu Lipatti” din Satu Mare, dar și un spectacol cu cai al urmașilor haiducilor din pusta maghiară de la Hajduszoboszlo.Tags: ziua  calului  ardud  
1475 vizite
Distribuie pe