Locale Altele
Sambata, 25 Ianuarie 2020
Sam, 25 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adrian Cozma a avut dreptate! În scandalul troiţei.
Florin Răchitan  - Joi, 20 Septembrie 2018

Fiind singurul politician local care a luat atitudine în momentul în care a „dispărut” troiţa din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare, consilierul judeţean Adrian Cozma a fost acuzat de minciună chiar pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Satu Mare, într-o manieră de comunicare specifică mai degrabă unor regimuri de tip Erdogan, într-o postare în care grofii parcă „şi-au dat drumul” atacându-i de-a valma, cu invenţii care mai de care mai sfruntate, pe toţi adversarii politici care nu sunt pe placul lor.

Până la urmă, efectul a fost de bumerang, dovadă că troiţa buclucaşă tocmai a fost reamplasată pe soclul din Centrul Vechi şi nimeni nu mai pomeneşte de nici o autorizaţie ;))

Într-o postare nouă pe Facebook, Adrian Cozma trage concluziile necesare:

Multe nu mai sunt de spus legat de troița din centrul orașului Satu Mare. Tot ce am spus este valabil și acum și sper să nu se mai repete astfel de episoade care nu folosesc nimănui.

Agenda noastră trebuie să fie alta, totuși, dar lucrurile trebuie să fie lămurite pentru o corectă informare a tuturor. Monumentul se reamplasează la această oră și acesta e un lucru bun. Mulțumesc tuturor pentru susținere.

Tags: concluzii  troita  adrian cozma  
1996 vizite
Distribuie pe